Procesul de producere a articolelor Hermina

Procesul de producere a articolelor Hermina

Hermina este o marca de haine produse in Republica Moldova, care produce articole tricotate din lana, modal, merinos si altele. Compania Hermina este cunoscuta pentru calitatea si atentia la detalii a produselor sale. Fiecare articol Hermina este creat cu grija, de la comanda firului si pana la calcatul industrial, pentru a asigura un produs final de cea mai inalta calitate.

Procesul de productie incepe cu comanda firului de la filatura Miroglio Italia. Hermina nu face niciun compromis cand vine vorba de materiile prime, folosind doar fir de calitate premium. Catalogul de la filatura Miroglio Italia ofera optiuni variate de tipuri de fir, compozitii si culori, pentru a se asigura ca fiecare articol Hermina este realizat cu cele mai bune materiale.

Urmatorul pas in procesul de productie este tricotatul. Toate articolele marca Hermina (pulovere, bluze, rochii, fuste, fulare, caciuli, paturi) sunt tricotate utilizind masini Shima Seiki NewSES122S 14GG produse in Japonia. Hermina detine 6 astfel de masini, iar pe baza programelor introduse sunt tricotate panourile viitoarelor articole. Tricotatul este de tip fully fashion, ceea ce inseamna ca panourile sunt tricotate ca sa nu necesite croire, reducand astfel la minim deseurile si impactul negativ asupra mediului.

Confectia este urmatorul pas important in procesul de productie al articolelor Hermina. Aceasta se face la masini tip kett Conti Complett 99 din Italia. Hermina detine 10 astfel de masini. Confectia poate fi realizeaza la masini kett sau triplock, insa Hermina opteaza pentru masinile kett pentru a obtine o cusatura fina, calitativa si elastica.

Operatiile de confectionare a unui pulover, bluza sau rochie includ cusaturi tip kett la nivelul umerilor pentru a uni fata si spate, aplicarea gulerului si manecilor, precum si inchiderea laterala. Desi multe companii folosesc utilaje cu productivitate mai mare pentru a obtine cantitati mai mari de produse (triplock), Hermina prefera sa utilizeze masinile kett pentru a asigura calitatea inalta a produselor sale.

Ulterior, capetele cusaturilor sunt intarite cu masina de chei (travetta) utilizand o masina Brother fabricata in Japonia. Apoi, se aplica etichetele, se taie firele de ata si se verifica produsul pentru a se asigura ca indeplineste standardele de calitate ale marcii Hermina.

Daca produsele sunt din lana, acestea sunt supuse unui proces de spalare industriala si chimica pentru a indeparta mirosul specific al firului de lana si pentru a-l face mai placut la atingere. Spalarea industriala este realizat de catre partenerul Hermina, compania specializata Nufarul.

Calcarea industriala reprezinta o etapa esentiala in procesul de productie al articolelor Hermina. Aceasta operatiune se realizeaza folosind doua masini de tip: Theobald (fabricata in Austria) si Battistella (fabricata in Italia). Aceste utilaje performante de calcat si metoda lor precisa asigura calitatea si standardizarea marimilor produselor noastre.

In concluzie, Hermina se remarca prin procesul meticulos de productie al articolelor sale, evidentiindu-se prin atentia la detalii si calitatea materialelor folosite. Compania isi mentine standardele ridicate de calitate si adopta tehnologii prietenoase cu mediul, reducand la minim impactul asupra mediului. Articolele Hermina sunt apreciate de catre clienti datorita atentiei la detalii, calitatii materialelor si standardizarii marimilor, consolidandu-si astfel pozitia pe piata de articole tricotate.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!