Hermina – gama variata de produse din lana pentru ca sa-ti completezi garderoba de toamna si iarna

Produsele din lana sunt cele mai potrivite pentru a te simti calduros si confortabil in zilele reci de iarna si toamna, dar si pentru a adauga un stil sofisticat si elegant garderobei tale.
 
Hermina este un producator de articole tricotate, din Republica Moldova. Hermina produce cu drag haine fabricate in Moldova si ofera o gama extinsa de haine din lana, atat pentru femei cat si pentru barbati, inlcuzand: pulovere, bluze, fuste si rochii dama, cardigane, caciuli si fulare. In continuare, vom explora cele mai populare produse din lana disponibile la Hermina si cum poti sa le integrezi in garderoba ta.

Pulovere din lana pentru femei
Puloverele din lana sunt cele mai populare haine din lana pentru femei, deoarece ofera un nivel ridicat de confort si caldura. Hermina propune o varietate mare de pulovere din lana, inclusiv pulovere din modal, casmir, merinos si multe altele. Aceste pulovere sunt disponibile intr-o multitudine de stiluri, culori si marimi (XS, S, M, L, XL, XXL), astfel incat poti gasi cu usurinta un pulover care sa se potriveasca preferintelor tale. Hermina pune accent pe puloverele de tip clasic pentru birou, inclusiv malete cu guler inalt.

Bluze din lana
Bluzele din lana sunt produse perfecte pentru a completa orice tinuta. Acestea sunt disponibile in mai multe stiluri si culori, astfel incat iti va fi foarte usor sa gasesti o bluza care sa se potriveasca stilului tau individual. Datorita calitatii si finetii firului, te vei putea bucura de confortul oferit de aceste produse chiar si in perioada mai calda a anului, cum ar fi primavara si toamna.

Rochii din lana
Daca doresti sa adaugi o nota sofisticata garderobei tale, rochiile din lana sunt o optiune excelenta. La Hermina, poti gasi o varietare bogata de rochii tricotate din lana, modal, merinos – care ofera un nivel ridicat de confort dar in acelasi timp se pot evidentia prin calitate si eleganta.

Fuste din lana tricotate
Fustele tricotate sunt esentiale in garderoba de toamna si iarna. Fustele tricotate ofera un aspect deosebit dar in acelasi timp foarte confortabil. La Hermina poti gasi fuste tricotate evazate, fuste tricotate cu pliuri, fuste tricotate creion si fuste tricotate parte peste parte. Poti combina usor fustele tricotate cu bluzele tricotate Hermina pentru a obtine un costum de un rafinament aparte. Gama larga de fuste si bluze tricotate de Hermina, se evidentiaza cu modele si culori mereu actuale.

Cardigane si poncho din lana
Cardiganele si poncho-urile din lana sunt alte produse populare la Hermina. Aceste produse ofera un nivel inalt de comoditate, iar gama variata de culori si stiluri disponibile iti permite sa alegi cu usurinta un cardigan sau poncho care sa se fie atat placut cat si practic.

Accesorii din lana
Hermina produce o diversitate substantiala de accesorii din lana: fulare, caciuli, cuverturi, paturi. Aceste produse sunt perfecte pentru a-ti completa tinuta si pentru a te simti calduros si confortabil in perioada rece a anului.

Reduceri si recomandari
La Hermina poti beneficia de reduceri si oferte speciale pe parcursul intregului an. In plus, magazinul Cosanzeana si magazinul online www.hermina.md, ofera recomandari si sfaturi ingrijire a produselor, pentru a te ajuta sa alegi produsele potrivite pentru propriul tau stil.

Unde ne gasiti:
1.    Salon Cosanzeana: mun. Chisinau, bd. Stefan cel Mare nr.132. Program: Luni – Sambata 10:00-19:00; Duminica 10:00-18:00;
2.    CC Zorile, et.2, magazine L. Storojuc: mun. Chisinau, str. Calea Iesilor 8/2. Program: Luni – Vineri 10:00-20:00; Sambata - Duminica 10:00-19:00;
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!