OEKO TEX: Garantia produselor sustenabile de la Hermina

OEKO TEX: Garantia produselor sustenabile de la Hermina
Compania Hermina este cunoscuta pentru produsele sale clasice, elegante si de inalta calitate, care sunt realizate din materii prime certificate OEKO TEX. De-a lungul anilor, Hemina si-a facut un nume in industria modei din Republica Moldova, deoarece a demonstrat ca este posibil sa creezi haine de inalta calitate fara a dauna mediului inconjurator.

Certificarea OEKO TEX garanteaza ca produsele Hermina sunt fabricate din materii prime care nu contin substante nocive pentru sanatatea umana si pentru mediu. In procesul de productie, Hermina foloseste fir furnizat de catre compania Miroglio Italia, cunoscuta pentru calitatea si durabilitatea produselor sale. Hermina a ales acest furnizor pentru ca si-a demonstrat angajamentul fata de mediul inconjurator, respectand criteriile de productie sustenabila.

Hermina isi desfasoara activitatea in orasul Chisinau, Republica Moldova. Articolele sunt realizate de catre o echipa specializata in productia de haine tricotate. Unul din avantajele productiei in cadrul companiei este ca nu exista pierderi de material datorita faptului ca hainele nu sunt croite, ci tricotate fully fashion. Acest lucru inseamna ca procesul de productie este mult mai sustenabil precum si faptul ca emisiile de carbon sunt reduse.
Produsele Hermina includ o gama larga de articole de imbracaminte, atat pentru femei cat si pentru barbati, cum ar fi: pulovere, rochii dama, bluze, malete, fuste dama, cardigane, fulare, caciuli, pantaloni. Compania foloseste lana, modal, bumbac, viscoza si merinos pentru a crea produse de calitate superioara, care sunt confortabile si durabile.

Astfel, produsele Hermina sunt create pentru persoanele care doresc sa procure articole vestimentare elegante si sofisticate dar in acelasi timp analizeaza modul cum acestea au fost create.  Hainele Hermina sunt recomandate consumatorilor pentru care este important sa aiba o garderoba sustenabila, cu amprenta de carbon minima.

Produsele noastre sunt disponibile online, astfel incat oricine poate cumpara de la noi haine de calitate superioara cu livrare gratuita in toata Republica Moldova. Clientii nostri pot fi siguri ca vor primi produse care resprecta standardele de productie sustenabila si care sunt fabricate cu grija si atentie la toate detaliile – de la originea firului pana la design.

In concluzie, Hermina este o companie care produce haine cu drag, pentru consumatorul autohton si nu numai. Totodata, compania este dedicata productiei de haine de inalta calitate, realizate din materiale durabile si sustenabile. Fiecare produs este fabricat cu atentie iar procesul de productie respecta standardele de mediu si angajamentele de sustenabilitate.

Daca sunteti in cautarea unor haine elegante, de calitate, create cu grija fata de oameni si mediul inconjurator, Va recomandam sa faceti cunostinta cu produsele noastre.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!